For en som mig der poster rigtig mange små post, på mange forskellige hjemmeside, er det noget af lettelse af arbejds opgaven. Jeg håber at det ret hurtigt kan vise sig,  at det de fleste der gerne vil publicer en nyheder og indlæg på nettet kommer til at nyde hvor let det pludselig er.  Jeg  fortæller mere på WordPress Herning, det er det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig via Meetup.com vi har i de fleste måneder et Meetup i Herning 

At man nu også kan få siden til at lave koloner uden at man behøver at bruge andet end default editor. 

Jeg ved godt at der går lidt tid inden at de der har brugt WordPress gennem mange år lige vender sig til at det ikke er meningen at man skal sidde og fedte rundt med koder og til pasninger gennem css. Alt virker lige ud af boksen. 

Jeg laver alt det alt det der med templates og temaer fra bunden.. så at det du skal gøre for at lave fede nyheds post er. at lave den gode historie uploade dine billeder let og elegant.. det er er naturlig vis mulig med at få dine facebook med in over din hjemmeside.

Det ser let ud og det er det vel også. Det tager lige et par timer at forberede en film som denne i bund og grund så er det så let ..

Sammen med dig kan vi opnå store resultater

Vi i Web4marketing.dk er eksperter i at sætte ting sammen så det er lette at markedsføre og vi bruger hele tiden det nyest setup der er inden for WordPress CMS 

Jeg kommer gerne til din virksomhed i det Midtjyske fortæller mere om de muligher der er i at skifte til en hjemmeside hos os.